Ochrana osobných údajov

Zásady používania cookies

Súbory cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Čo sú súbory cookies?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookies?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Ako kontrolovať súbory cookies

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookies

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení. Máte možnosť využiť režim inkognito, pri ktorom sa neukladajú žiadne cookies. Ukladanie a históriu prehliadania si môžete nastaviť alebo zakázať. Viac o správe cookies nájdete:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=sk

https://support.mozilla.org/sk/kb/Správa%20cookies

https://support.microsoft.com/sk-sk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Informácie, ktoré spracovávame môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

Presonalizovanie ponuky – Vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám.

Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujeme našu webovú stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú nám dávate. Vylepšenie zákazníckej podpory a Na spracovanie transakcií – Vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez Vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru.

Na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, ankiet, Na odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach, môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa Vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď. Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaile, alebo nám napíšte a my vás odhlásime.

Počas Vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie sú považované za osobný údaj, keďže ide o Váš online identifikátor, a preto s týmto údajom nakladáme so zvýšenou starostlivosťou.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, e-mailová adresa. Vaše osobné údaje sú používané na účel poskytnutia plnenia zo spotrebiteľskej zmluvy a na účely marketingu – zasielania informačných e-mailov a newsletterov.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Vaše práva

Ako dotknutá osoba máte právo kedykoľvek požiada o zmenu, obmedzenie alebo vymazanie osobných údajov, zamedziť ich ďaľšiemu spracovaniu, napadnúť ich správnosť a aktuálnosť.

Právnická osoba, ktorá spracúva osobné údaje je: Goldman Street, a.s.
Boženy Němcovej 9 811 04 Bratislava

Pri spracovávaní, úschove, aktualizácii, archivácii a mazaní osobných údajov postupujeme vždy zmysle smernice GDPR a zákona o ochrane a spracovávaní osobných údajov.

 

Ochrana súkromia

Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas Vašej návštevy na webovej stránky financnenoviny.sk sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). A v súlade so smernicou GDPR.

Žiadne z osobných údajov nie sú poskytované tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú Vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, zaviazali sa k mlčanlivosti a tým súhlasili s uchovávaním Vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné. Hlavným údajom je e-mailová adresa a IP adresa. V prípade potreby získania iných osobných údajov, ich archiváciou alebo používaním Vás budeme vždy kontaktovať pre súhlas s konkrétnym použitím Vašich osobných údajov, zmenou. Ako dotknutá osoba máte právo vždy požiadať o zmenu, výmaz alebo úrpavu vašich osobných údajov.

Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov. Dozorným orgánom nad spracúvaním osobných údajov je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Informácie, ktoré spracovávame môžu byť použité na odosielanie e-mailov. E-mailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v e-maily, prípadne nám spätne napísať, že si už e-maily neprajete dostávať a my Vás odhlásime. Dozorným orgánom nad spracúvaním osobných údajov je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Bezpečnosť

Všetky osobné údaje sú uchovávané na zabezpečených serveroch, s vylepšovaním technológii vylepšujeme aj zabezpečenie. Všetci pracovníci a spracovávatelia osobných údajov, ktorí prichádzajú do kontaktu tak sú poučení o povinnosti zachovávať mlčanlivosť.

Odkazy tretích strán, ktoré používama a niekedy sa na ne odvolávame majú vlastné podmienky používania osobných údajov. V prípade podozrení zo zneužívania nás neváhajte kontaktovať. Dozorným orgánom nad spracúvaním osobných údajov je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

 

Podmienky používania – Všetky materiály umiestnené na tejto internetovej stránke slúžia len informačne. Vlastník tejto internetovej stránky nezodpovedá za správnosť, úplnosť a aktuálnosť obsahu.

Právne prehlásenie

Všetky práva vyhradené. Kopírovanie textov je možné len na základe prechadzajúceho súhlasu prevádzkovateľa portálu. Spoločnosť vlastniaca tento portál nezodpovedá za správnosť prekladov obsahu internetových stránok. Všetky informácie vedia k štúdijným účelom a neslúžia ako konkrétne odporúčanie. FinancneNoviny.sk nezodpovedá za žiadne investičné rozhodnutia čitateľov.